Nypongatan 44

Nypongatan 44


Bårslöv— Helsingborg

Nypongatan 44



Bårslöv— Helsingborg

Trevlig familjevilla på återvändsgata med uterum och trädgård i söderläge!

Äntligen en trevlig familjevilla med solceller belägen på en återvändsgata i ett lugnt kvarter i Bårslöv, välkomna till Nypongatan 44!

Efter att ni parkerat bilen antingen på uppfarten eller i garaget med elektrisk garageport så har ni två ingångar till huset, genom tvättstugan blir den vardagliga då den är närmst parkeringen men annars huvudentrén. Första plan fördelar sig på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig, tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin, två sovrum, kaklat badrum med elektrisk golvvärme och badkar. Köket är inrett med vita köksluckor tillsammans med en mörkare stenbänkskiva och en komplett maskinpark. Köket renoverades 2014 där man även la nytt golv.

Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor och förlängs med utgång till inglasade uterummet som kan användas flera månader om året. I vardagsrummet finner vi även en trevlig detalj som täljstenskaminen som installerades 2003, bra värmekälla och mysfaktor.

Ovanvåningen fördelar sig på en hall, äldre badrum med dusch, två sovrum med öppning mellan rummen och ett stort allrum med utgång till balkong i söderläge. Detta rum kan göras om till ett sovrum i ena delen och ett mindre allrum.

Fantastisk trädgård med minimal insyn, lättskötta ytor och plats för barnen att leka fritt. Bäst av allt ligger det i ett söderläge.

Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola, dagis, lekplats, landbandyplan och busshållplatser samt smidigt för er som färdas med bil där ni snabbt kommer ut på motorvägen.
Detta är en riktig idyll för barnfamiljer!


Boarea/biarea
157/8 kvm
Driftkostnad
39 798 kr/år
Tomtarea
550 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Nypongatan såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Nypongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.